homevacaturesnieuwscontact info
wie zijn we

Stevens-April Transport is een onafhankelijk transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van grondstoffen met trekker-kipopleggers voor de bouwsector. Actief in diverse deelsegmenten van de bouwsector zoals grondwerken, saneringen, wegenbouw, waterbouwkundige werken, afbraakwerken, infrastructuurwerken, etc. Alle mogelijk noodzakelijke vergunningen hiervoor zijn beschikbaar voor de ganse Benelux.

Vanuit het centraal gelegen Temse kan met een grote vloot aan trekker-kipopleggers flexibel ingespeeld worden op grote volumes binnen een korte uitvoeringsperiode (dag/nacht/weekend) om het rendement van de klant-aannemer op zijn werven hoog te houden. De moderne vloot bestaat zowel uit baantrekkers (4x2) als ruwterrein-trekkers (4x4) geschikt voor elk terrein, welke kunnen gekoppeld worden aan de vereiste kipoplegger voor elk werk (aluminium of stalen laadbak, geïsoleerd, voorzien van een dekzeil bij saneringen, slibhaken, …).

De transporten worden uitgevoerd aan vaste tarieven per ton/rit of in regie. U kan dus vrijblijvend als klant op het moment dat u zelf uw totaalofferte opmaakt voor het transportgedeelte ervan een vast transporttarief opvragen bij ons, waarmee u op het werk kan inschrijven. Zo bent u alvast ingedekt voor dat deel van uw totaalaanneming, op prijsvlak alsook naar het volume en de beschikbaarheid van de transporten.